Vi dropper barberbladet

okt - 11 2014 | By

Barberbladet har i mange årtier været standard for vores barbering.

Men denne ellers næsten hæderkronede status er ved at ændre sig. Vi dropper i højere og højere grad barberbladet til fordel for to af de primære konkurrenter.

Det afslører Jesper Hvejsel, der sælger barbergrej til den moderne mand på Made4men.dk.

Her er det muligt at købe bl.a. skægtrimmere og barbermaskiner – to maskiner, der i stigende grad har held til at stække barberbladet.

”Barbermaskinen er hurtig og nem at bruge, og vi undgår de fleste røde knopper ved den” fortæller Jesper Hvejsel og fortsætter:

”Skægtrimmeren er populær, fordi vi faktisk ikke ønsker at barbere alt vores skæg af. Skæg er mandigt i dag og det er populært. Og med skægtrimmeren kan det komme til også at se rigtigt godt ud.”

800k kroner er nok

Det koster på Made4men.dk fra omkring 800 kroner og opefter at købe en god barbermaskine eller skægtrimmer. Populære producenter er især Remington, BaByliss og Panasonic – med konkurrence fra det lidt dyrere mærke ”Jaguar”, der er kendt for deres eksklusive produkter i sort.

Du har også mulighed for at købe en lidt billigere barbermaskine fra det også populære mærke Remington.

Write you response




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>