Originale Apple MacBook opladere er mere end dobbelt så dyre end falske

aug - 09 2016 | By

Hlaptop-691208_1280vis du ejer en Apple MacBook, og du på et tidspunkt har ødelagt din MacBook oplader, så vil du måske allerede kende den enorme prisforskel der er på originale og uoriginale MacBook opladere. Prisen er i flere tilfælde mere end dobbelt så høje på de originale fra Apple. Et godt eksempel er en MacBook Pro oplader fra Amazon til 300 kroner, imens en original på Apple´s hjemmeside koster 600 til 700 kroner. 

Der er et kæmpe marked for opladere til bærbare computere, da alle på et eller andet tidspunkt ødelægger sin oplader, og derved har brug for at komme ud og købe en ny bærbar oplader.

Der er dog flere grunde til at være påpasselig ved køb af en uoriginal oplader. Flere undersøgelser har nemlig vist at uoriginale opladere ikke har overholdt lovgivningen. Danmark er en del af EU, og EU har udstedt flere fælles retningslinier produkter skal overholde. Det betyder for eksempel at et elektronisk produkt, som en macbook oplader, skal være CE mærket. Mange falske MacBook opladere har et CE-mærke, også selvom det ikke nødvendigvis er godkendt.

Personligt benytter jeg selv en uoriginal oplader, dog vil jeg til enhver tid anbefale at man køber en ægte oplader fra Apple istedet. Dette anbefaler jeg, da jeg har oplevet at opladere til MacBook er I dårligere kvalitet.

Hvor skal jeg købe min oplader til MacBook

Det kommer helt an på om du har tænkt dig at købe uoriginalt eller originalt. Ved køb af en original fra Apple vil jeg anbefale dig at købe direkte igennem deres hjemmeside. Du sparer alligevel ikke noget ved at købe igennem en anden forhandler. Hvis du køber din oplader til MacBook igennem Amazon, så kan du ikke være sikker på, at den oplader du får er original. Dette skyldes at det ofte er selvstændige sælgere du køber igennem via Amazon.

Hvis du vælger at købe en uoriginal, så vil jeg anbefale, at du køber den igennem Opladershoppen. Jeg har nemlig selv benyttet denne butik uden problemer, og jeg har en oplader til MacBook på 2. år fra deres webshop.

Selvom jeg selv benytter en uoriginal oplader på nuværende tidspunkt, så vil jeg I fremtiden selv kun benytte originalt.

Write you response
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>