Mac air oplader

okt - 06 2014 | By

Jeg skulle på en lækker ferie her forleden med min familie, jeg havde både en dreng og en pige, hvilket jo er en drøm for alle forældre og det er det selvfølgelig også for os. Jeg var lige kommet hjem fra arbejdet og det hele var klar til, at vi kunne smutte. Jeg havde bestilt en rejse igennem et rigtig dejlig firma, hvor vi kunne få en lækker rejse til spanien, hvor vi også havde været for to år siden, men det betød ikke noget fordi vi elskede, at være i spanien for to år siden. Det er som om vejret altid er lækkert og man kan nemt arbejde på sin computer, hvilket jo er perfekt, at sidde og arbejde i dejlig solskin med sin computer og sin mac air oplader.

Vi skulle på en masse ture som vi plejer, hvilket jo giver sig selv, da man må nødt til at opleve det land man kommer til, vi havde selvfølgelig en masse dage ved poolen også, men 14 dage i træk ved poolen kan jo godt blive kedeligt til sidst, derfor har vi altid gerne vil opleve det land vi kom til, og samtidigt have muligheden for at sidde med sin mac air oplader, som man lige havde købt. Det gode ved denne mac air oplader er jo også bare, at designet passer så perfekt til alle typer af mennesker. Jeg havde min mac air oplader med til spanien, og den virkede heldigvis hele turen selvom jeg troede varmen ville ødelægge den, men jeg vidste godt inderst inde, at den her mac air oplader aldrig nogensinde ville gå i stykker bare begrund af varme, hvilket sådan en mac air oplader også burde kunne håndtere. Da vi skulle hjem havde jeg desværre glemt min mac air oplader, hvilket først var noget jeg fandt ud af da vi sad i luften.

Write you response
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>