Katteejere burde investerer i en kattelem

nov - 19 2013 | By

Vi alle gerne tage en ferie fra tid til anden , men hvis du er en katteejer kan det give nogle problemer. Hvad gør du med din kat , mens du er væk ? Med de fleste helligdage ville det ikke være praktisk at tage dit kæledyr med dig, så hvad er alternativerne . Selv om nogle katte er meget glade for at gå til en katteri i min erfaring de fleste ville foretrække at forblive i deres eget hjem.

I modsætning til en hund, kan katte ikke behøver at blive taget for en tur eller har brug for noget andet særbehandling. Forudsat , at de får en regelmæssig forsyning af mad og vand vil administrere udmærket. Dog kan katte blive kede især hvis de ikke er i stand til at forlade huset , i hvilket tilfælde er det en god ide at lade nogle af de gardiner åbne, så de kan sidde i vinduet og se verden passere forbi. Hvis de er legesyge dyr, du skal lade deres legetøj let tilgængelige. Et andet vigtigt punkt , især hvis katten bliver huset bundet så sørg deres kradsetræ er udeladt for dem, medmindre du ønsker at komme tilbage og finde dine møbler og polstring ødelagt.

Katte, der har adgang til den store udendørs, takket være en kattelem skulle have nogle problemer , hvis venstre . Du vil få brug for et familiemedlem eller en nabo, der er parat til at komme ind jævnligt til foder og vand katten og til at deltage i sin kattebakke , hvis nødvendigt. Det er vigtigt at sørge for, at du lader dem nok af passende mad og eventuelt nogle af de katte foretrukne behandler .

Hvis du ikke har nogen slægtninge , venner eller naboer, der kan holde øje med din kat, så et andet alternativ er at ansætte en kat sitter. Dette kan være en person, der bevæger sig i , mens du er væk udelukkende at passe dit kæledyr. Dette er muligvis den bedste løsning, men det er den dyreste. Disse dage er der også kat sidde tjenester, som vil besøge dit hus en gang eller to gange om dagen for at fodre og tjekke op på din kat , og disse kan være ganske godt. Hvis du bruger de tjenester af en kat sitter eller service er det en god ide at se om du kan snakke med nogen, der har brugt tjenesten før for at få en anbefaling.

Forudsat , at du overholder denne enkle regler, som du vil vende tilbage fra din ferie til at opdage, at din kat vil næppe have savnet dig . Men hvis det noget som mit , vil surmule for en dag eller to efter du kommer tilbage bare for at gøre et punkt.

Lidt ligesom den her.

Write you response
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>