Ideen med mit pillefyr

aug - 19 2014 | By

Det er sådan, at jeg har et meget anderledes pillefyr, og der er jo slet ingen tvivl om at når alt kommer til alt, at det så nok skal ende med at gå alligevel. Det er jo nu engang sådan, at når man først har fundet ud af dette, at det så nok skal ende med at gå alligevel. Det er jo nu engang sådan, at når det rent faktisk er gået op for en, at der så heller ikke er nogen tvivl om, at det virkeligt altid nok ender med at gå alligevel. Det er nemlig sådan, at når man først har fundet ud af det, at det så kommer til at gå alligevel. Der er jo ganske enkelt ikke nogen tvivl om, at det altid ender med at gå alligevel, og jeg er ganske enkelt ikke i tvivl om, at jeg nok skal ende med at finde ud af det alligevel. Det er dog sådan, at når alt kommer til alt, så er det virkeligt sådan, at det stort set altid ender med at gå alligevel.

Fremtid i et pillefyr

Det er nemlig sådan, at du med et pillefyr virkeligt altid kan komme utroligt langt, og der er jo slet ingen tvivl om, at når du først har købt dig et pillefyr, så er du sikret mange år ud i fremtiden. Hvis der nemlig er en ting, der er utrolig holdbar, og som holder år efter år, så er det nemlig dit helt eget pillefyr. Det er stort set lige meget hvilken model eller årgang du har, for når du først har et pillefyr, så er de alle sammen af samme generation, og de forventes alle sammen at holde i så mange år ud i fremtiden, at et par få er lige meget i sidste ende. Det er dog kun med disse pillefyr at det rent faktisk gælder sådan.

Write you response
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>