Få uafhængig rådgivning til dit boligkøb

nov - 27 2013 | By

Med boligadvokat som rådgiver ved boligkøb vil man som køber være i trygge hænder, da diverse dokumenter om det nye hus eller lejlighed bliver gennemlæst og tjekket af boligadvokater, der netop har juridisk viden og erfaring inden for boligkøb, så køber bliver gjort opmærksom på eventuelle faldgruber eller fejl og mangler ved købsaftalen. Boligadvokater gør således handlen både så sikker og simpel som muligt for køber, der i stedet kan lægge kræfter og energi i fremtidsdrømmene om den nye bolig. Skulle det blive relevant at fortryde det påbegyndte boligkøb, så kan en boligadvokat også rådgive omkring fortrydelsesret samt hvordan dette gøres. Men boligadvokaters hjælp og rådgivning er ikke kun relevant for boligkøbere, idet at sælger af hus eller lejlighed ligeledes kan få gavn af juridisk og kompetent rådgivning. Vælger man som boligsælger at gå uden om ejendomsmægleren, og derved undgå at betale flere procenter af bolighandlens værdi, og derfor selv finder en køber til boligen, så kan en boligadvokat være stor hjælp.

En boligadvokat kan hjælpe dig med rådgivning i forbindelse med for eksempel selvsalg af bolig

En boligadvokat vil kunne hjælpe og rådgive sælger i forbindelse med diverse dokumenter omkring boligen som f.eks. BBR-meddelelse, ejendomsskattebillet, jordforureningsskema og tingbogsattest. Omhandler salget en lejlighed kan boligadvokaten også være behjælpelig med indhentning af ejerdata fra pågældende ejerforening, hvilket indebærer vedtægter, generalforsamlingsreferater, regnskaber og lignende. Endvidere vil en boligadvokat naturligvis også hjælpe sælger med udarbejdelse af købsaftale, så alt bliver gjort ordentligt, og sælger ikke risikerer dernæst at skulle stå til ansvar for store fejl ved salget. Boligadvokater må kun rådgive den ene part i en bolighandel, og køber såvel som sælger vil derfor kunne føle sig sikker ved sin boligadvokat. En bolighandel bliver med rådgivning og hjælp fra boligadvokater gennemført ordentlig, så man som enten køber eller sælger kan komme tilfreds gennem købet og starte på en frisk i en ny bolig uden ubehagelige og dyre overraskelser. 

Det er efterhånden blevet utroligt let at finde en boligadvokat, især i København, hvor markedet er enormt. Dette har for eksempel resulteret i en service hvor du kan indhente tilbud fra boligadvokatter i for eksempel københavn området.

Write you response
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>