Brug dit lagerhotel

jul - 01 2014 | By

Hvis du allerede har købt plads på et lagerhotel, så vil jeg da også mene, at du lige så godt kan bruge det fuldt ud. Der er altså ingen grund til at lade alt den gode plads gå til spille. Det er også derfor, at jeg vil anbefale at du gør en masse ved det, og så er der slet ingen tvivl om, at du på et eller andet tidspunkt vil ende med at finde ud af, hvad der rent faktisk skal ende med at ske. Der er jo virkeligt ingen tvivl om, at når det så først er gået op for os, at det på en eller anden måde, også vil komme til at give langt mere mening, end vi først lige havde regnet med. Jeg havde altså slet ikke regnet med, at det rent faktisk ville betyde noget. Der er jo virkeligt ingen grund til, at lade være med dette.

Du skal altså bruge det plads på dit lagerhotel som du nu engang har købt. Andet ville da være dumt. Jeg ved dog alligevel ud fra erfaring, at der er nogle som gør dette. Det er vildt mærkeligt, og det er som om, at de har en eller anden reserve de kan tage i brug. Jeg forstår det ikke helt, men så længe de betaler så er jeg jo sådan set lige glad. Der er jo ingen tvivl om, at de ikke forstyrrer mig, og jeg har endda været så fræk et par gange, at fylde dem op alligevel. Selvfølgelig kun når det var nogle der skulle bruge et lagerhotel i meget kort tid. Det er altså en god måde at gøre forretning med et lagerhotel på. Jeg håber dog også, at du på et eller andet tidspunkt, vil overveje at bruge mit lagerhotel, http://www.sourcelogistics.dk/site/Source%20Logistics/LAGERHOTEL/, og der er altså ingen grund til at lade være.

Write you response
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>